Kamu işçisine bayram müjdesi

Haber Giriş : 18 Ekim 2005 19:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu işçileri ikramiyelerini bayram öncesi alacak. Hükümet, kamu işçilerinin ikramiyelerinin bayram öncesi ödeneceğini açıkladı.İşçilere ikinci ikramiyeleri, bayramdan önce ödenecek. Bu uygulamayla yaklaşık 370 bin işçi, bayrama 26 günlük ikramiyelerini alarak girecek.

Vakıfbank'tan bayram kredisi

Vakıfbank da, Ramazan Bayramı öncesi ekonominin canlanmasına katkıda bulunmak için bayram kredisi vereceğini duyurdu.Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, 17 ekim-11 kasım tarihleri arasında uygulanacak olan bayram kredisinin azami 4 bin YTL olarak verileceği belirtildi. 24 ay vadede geri ödenecek kredinin faizi de yüzde 1.45 olarak belirlendi.

Kredinin, ekonominin canlanmasına katkıda bulunmak, yaklaşan Bayram öncesi kamu ve özel sektör çalışanları, serbest meslek sahipleri ve emeklilerin bütçelerini sarsmadan Bayramı geçirmelerine imkan yaratmak amacıyla verileceği kaydedilerek, ticari niteliğe sahip olmayan tüm gerçek kişilerin bayram kredisi kullanabilecekleri vurgulandı. Maaşlarını Vakıfbank'tan alan kişilerden, düzenli ödeme talimatı alınmak şartıyla şahsi taahhütlerine istinaden yapılacak olan kredilendirmede, maaşlarını Vakıfbank'tan almayan kişlerden bir kefil talep edilecek.

cnntürk

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber