Adana'da inanılmaz kaza

Adana'da kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittikten sonra evine dönmek için toplu taşıma duraklarına geldiği anda özel halk otobüsünün lastiğinin patlaması sonucu savrulan bir kişinin kolu kırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir bankadan emekli İlhan Minik (50), kalp rahatsızlığı olduğu için özel bir hastaneye gitti. Tedavisi sonrası evine dönmek için toplu taşıma duraklarına giden İlhan Minik, Atatürk Caddesi'ne geldiği sırada karşıdan karşıya geçerek özel halk otobüslerine binmek istedi. Minik tam 01 J0160 plakalı özel halk otobüsünün yanından geçerken büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte Minik yolun ortasına savrularak yere düştü. Bu sırada durakta bekleyen vatandaşlar da kaçmaya başladı. Bomba patladığını sanan vatandaşlar patlamanın bomba olmadığını öğrenince Minik'in yanına gidip, ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Minik'in kolunun kırıldığı belirlendi. Bir süre hastanede kaldıktan sonra Minik taburcu olarak evine geldi.

Otobüs şoförü Sabir Güçlü, durağa girdiğinde bir patlama meydana geldiğini, araçtan inip baktığımda lastiğinin patladığını, bir kişinin ise yerde yattığını gördüğünü söyledi.

Patlamayla birlikte savrulduğunu ve yere düştükten sonra kolunun kırıldığını belirten ilhan Minik ise, "Ben Türkiye'de terör olayları olduğu için büyük bir patlama sesi gelince bomba patladı gittik dedim. Patlamanın etkisiyle ben yola savruldum. O an sevdiklerim, eşim ve çocuklarım gözümün önünden geçti. Yere düştükten sonra biraz doğrulup kolumu ve bacaklarımı elledim, bende bir şey yoktu. O anda diğer vatandaşlar da hep kaçıştılar. Herkes bomba patladı sandı. Ama dolmuşun lastiği patlamış. O an çok korktum. Patlamanın etkisiyle savrulup yere düştüğüm için kolum kırılmış. Bir gün hastanede kaldım. Şimdi ameliyat olacağım. Buna da şükür" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber