Tabancasının tetiğine yanlışlıkla basınca hem kendini hem de arkadaşını vurdu

Konya'da 31 yaşındaki M.A.D.iddiaya göre bir akrabasının düğününde ruhsatsız tabancasının tetiğine yanlışlıkla basınca hem kendisini hem de arkadaşı 32 yaşındaki Z.Ç.'yi vurdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağ karın boşluğundan ve sağ kolundan yaralanan M.A.D. ile sağ elinden vurulan Z.Ç. hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Başak Mahallesi Harmanyeri Sokak içerisinde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Mahalledeki bir yakınının düğününe giden 31 yaşındaki M.A.D., iddaya göre yanlışlıkla ruhsatsız tabancasının tetiğine bastı. Silahtan çıkan kurşun M.A.D.'nin sağ karın boşluğundan girip sağ kolunu sıyırdıktan sonra arkasında duran arkadaşı 32 yaşıdaki Z.Ç.'nin sağ eline isabet etti. Yaralılar olay yerine çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ruhsatsız tabancanın sahibi M.A.D.'nin elindeki silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu hem kendisini hem de arkadaşını vurduğunu yönünde polise ifade verdiği öğrenildi. Düğünde çekilen kamera görüntülerini incelemeye alan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber