Kendisini ve arkadaşını yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi

Konya'da akrabasının düğününde tabancasının ateş alması sonucu kendisini ve arkadaşını yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, 30 Kasım akşamı merkez Karatay ilçesi Başak Mahallesi Harmanyeri Sokak'ta bir düğünde meydana gelmişti. M.Z.Ç. (32), arkadaşı M.A.D. (31) ile birlikte bir akrabasının düğününe gitmiş, silahının ateş alması sonucu kendisi elinden, M.A.D. ise baldırından yaralanmıştı. Olayın ardından yaralılar özel otomobil ve ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra verdiği ifadede kendisini ve arkadaşını yaraladığını iddia eden M.Z.Ç.'nin silahı teslim etmemesi üzerine polis durumdan şüphelenerek araştırma başlatmıştı. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri yaptığı araştırmada M.Z.Ç.'nin ifadesinin doğru olduğunu tespit ederek, şüpheliyi gözaltına aldı.

Yaralama olayının ardından M.A.D.'nin tedavisi sürerken, taburcu olan M.Z.Ç. polisteki sorgulamasının ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber