'Geleceğin yıldızı 12 ülke ve iş adamlarına ipuçları' konulu toplantı yapıldı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO), Ekonomist Dergisi ve Garanti Bankası işbirliği 'İhracatta geleceğin yıldızı 12 ülke ve iş adamlarına ipuçları' konulu toplantı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kasım ayını 'UTSOIM/EX Dış Ticaret Ayı' olarak ilan eden ve bu kapsamda eğitim ve toplantıları düzenleyen UTSO'nun son etkinliğine; Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Karma OSB Başkanı İbrahim Karahallı, iş adamları ve davetliler katıldı.

Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu, Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak ve Garanti Bankası Dış Ticaret Danışmanı Yahya Kütükçü sunumlarını gerçekleştirdikleri programın açılış konuşmasını yapan UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet, ?İlimizde ihracatın artırılması ve firmalarımızın uluslararası pazarlarda rekabet edebilir hale gelmesi, stratejik hedeflerimiz arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu hedef doğrultusunda farklı proje ve organizasyonlarla firmalarımıza destek oluyoruz. Özellikle URGE Projesi'yle hız kazanan yurtdışı ziyaretleri ve eğitimlerin yanı sıra, Kasım ayını dış ticaret ayı olarak ilan ettik. Birbirini tamamlayan eğitim ve etkinlikler organize ederek dış ticaret konusunda üyelerimize maksimum fayda sağlamayı amaçladık.? dedi.

Garanti Bankası KOBİ Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak ise ?UTSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Uşak'ta dış ticaret potansiyelinin gelişimi adına çok yararlı olduğuna inandığımız programların bir parçası olmak, bizi çok mutlu etti. Her geçen gün yükselen dış ticaret rakamlarıyla ?Girişimci Kent' olarak anılan Uşak'ta, işletmelerin yüzde 95'ini KOBİ'ler oluşturuyor. KOBİ'lerin ekonomiye kattığı değer ve dinamizm göz önüne alındığında, Uşak ekonomisinin taşıdığı önemli potansiyelin daha iyi anlaşılacağına inanıyoruz. Garanti Bankası olarak görevimizin, ihtiyaçlarınıza en uygun ürün ve hizmetleri sunmak; sorunlarınıza çözüm üretecek bilgi ve deneyime ulaşmanızı sağlamak olduğuna inanıyoruz. Farklı sektörlere yönelik özel paketler, kapsamlı finansman çözümleri, aracılık ettiğimiz ulusal ve uluslararası kaynaklarla, Uşaklı işletmelerin de en büyük destekçisi olmayı amaçlıyoruz. Finansman desteğinin yanı sıra, dış ticaret konusundaki uzman kadromuzla, bilgi, birikim ve deneyimlerimizi KOBİ'lerimizin hizmetine sunuyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber