İstanbul'da suç örgütüne operasyon: 16 gözaltı

Organize Suçlar ile Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde 6 ilçede çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Ekiplerin gerdiği adreslerin biri de Türkali Köprüsü Sokak Canıgüz 12 numaralı apartmandı. Sabah saat 06.00 sıralarında bu adrese giren ekipler yaklaşık 1 buçuk saat içeride kaldılar. Ekipler apartmanın önünde bulunan bir aracı didik aradılar. Daha sonra tekrar içeriye giren ekipler 1 kişiyi gözaltına alarak apartmandan ayrıldılar.


İSTANBUL'DA ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'da bir suç örgütüne yönelik çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Güngören ve Esenler'deki yaklaşık 20 adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Bu sabah gerçekleşen operasyonun, 9 Ekim 2012'de Sedat Şahin'in de aralarından bulunduğu 57 kişinin gözaltına alındığı suç şebekesine yönelik düzenlenen operasyonun devamı niteliğinde olduğu belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin suç örgütü kapsamında çalışarak 4 iş adamını tehdit ettikleri iddia edildi. Zanlıların iş adamlarından zorla para tahsil ederek, önceki operasyonda tutuklanan arkadaşlarına göndermeyi amaçladıkları iddia edildi.

16 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 4 adet tabanca ele geçirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber