Kayseri'den zorla kaçırıp senet imzalattıkları iddiası

Kayseri'de kaçırılıp Aksaray'a getirilen 23 yaşındaki İrfan T.'ye, zorla 51 bin liralık senet imzalatıp dövdüğü iddia edilen 6 kişi polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de oturan İrfan T., dün saat 14.00 sıralarında iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan Ali A.(23) ve arkadaşları Ali S.(29), Rahmi A.(23), Ramazan Ü. (21), Faruk Ö. (30) ve Üçler A.(24) ile buluştu. Buluşma noktasında İrfan T.'yı zorla otomobile bindiren 6 kişi, Aksaray'a doğru yola çıktı. Durumu fark eden çevredekiler polise haber verdi. Kayseri polisi de, Aksaray polisiyle temasa geçti. Bunun üzerine Aksaray il sınırında pusu kuran polis, ihbar edilen araç ile olaya karıştığı öne sürelin ikinci aracı takibe aldı. Şüpheliler ilk olarak Ortaköy İlçesi'ne bağlı Çavdar Köyü'ne gitti. İddiaya göre burada İrfan T.'yi döven 6 kişi daha sonra Aksaray kent merkezine geldi. Burada bir dinlenme tesislerinde İrfan T.'ye 51 bin lira zorla senet imzalatan 6 kişi, bir briket ocağından polisin düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

İrfan T., polise verdiği ilk ifadesinde kendisini döven grupla aralarında alacak verecek meselesinin bulunmadığını öne sürdü. 6 kişi ise, İrfan T.'nin kendilerine olan borcu nedeniyle senedi imzaladığını iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber