Bursa'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında Ferrarisi ile kaza yaparak hayatını kaybeden Şükrü Mançu (29), Yıldırım İsabey Mahallesi'ndeki köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mudanya ilçesinde Ferrari marka spor aracının şarampole uçması sonucu hayatını kaybeden Şükrü Mançu'nun ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Tekstil makinaları üreten Teksmak Makine Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'nin sahibi olan Mançu'nun cenazesi, ikindi namazına müteakip İsabey köy mezarlığı yanındaki boş alanda kılınan cenaze namazının ardından burada toprağa verildi. Yoğunluktan dolayı cemaat camiye sığmayınca cenaze namazı mezarlığın yanındaki boş alanda kılındı.

Köydeki eski evlerinin bahçesinde taziyeleri kabul eden Baba Müjdat Mançu, ayakta durmakta zorlandı. Cenaze namazı sırasında yakınlarının desteği ile ayakta duran Baba Müjdat Mançu ile ağabeyi Mehmet Mançu'nun bitkin hali dikkat çekti. Şükrü Mançu'nun daha öncede aşırı hızdan iki kez trafik kazası yaptığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber