Yetişmek istediği servis aracının altında kaldı

Eskişehir'de çalıştığı fabrikanın servisine yetişmek isteyen bayan, otobüsü durdurmak için yaptığı hamle sonucu yere düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2012 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de çalıştığı fabrikanın servisine yetişmek isteyen bayan, otobüsü durdurmak için yaptığı hamle sonucu yere düştü. Bir anda otobüsün altında kalan genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Büyükdere Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, çalıştığı fabrikanın servis otobüsüne yetişmek için acele eden Meltem Uslu (19) koşarak caddeye çıktı. Bu sırada Selahattin E. idaresindeki 26 S 7409 plakalı seramik fabrikası servisinin hareket ettiğini gören Uslu, otobüse yetişmek için arkasından koştu. Servisin durmasını sağlamak amacıyla otobüse yaklaşan genç kız ayağı takılarak yere düştü. Bir anda otobüsün altında kalan Uslu'nun üzerinden geçen otobüs güçlükle durabildi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Uslu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Servis şoförü Selahattin E.'nin polise verdiği ifadede olayın nasıl olduğunu görmediğini söylediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber