Kaymakam Dayan: Doğubayazıt'ta eğitim önceliğimiz

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Nurettin Dayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İshak Aslan ile birlikte Ahmed-i Hani ve Ali Lütfullah Kız Öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 23:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurtta kalan öğrencilerle görüşen, eksiklerin giderilmesi için talimat verdi. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Kaymakam Nurettin Dayan, kız öğrencilere de kitap hediye etti.

Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan, amaçlarının ilçedeki bütün okulların aynı standartlarda eğitim ve öğretim yapabilmesi olduğuna dikkati çekerek şöyle konuştu: "Ülkemizde eğitim sürekli olumlu bir şekilde değişip ve gelişiyor. Bu güzel gelişmeler olduğu sürece, bizlerde öğrencilerimiz için doğu, batı fark etmeksizin bu modern araçlar ve materyallerle öğretmen ve öğrencilerimize eğim adına güzel zemin hazırlamaya çalışıyoruz. Doğubayazıt ilçemizde kız öğrencilerin erkek öğrencilerden daha çok okula gönderilmesi bizleri ayrıca sevindiriyor. Her an devletin sıcak ve şefkatli eliyle merkez ve köy okullarımızda öğrencilerimizin yanında olup, onların en iyi şartlarda okuyabilmeleri için çaba harcıyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber