Doğu'da kar, Antalya'da güneşli günler

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özellikle Doğu Anadolu'da hava sıcaklıklarının sıfırın altında seyretmesi ve kar yağışına rağmen Antalya'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahilleri doldurdu, bazıları da denizde yüzdü.

Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 15 derece ölçüldüğü Antalya'da deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece oldu. Yetkililer, hafta içinde yağış beklendiğini bildirdiler.

Yazdan kalma günlerin yaşandığı Antalya'da vatandaşlar parklarda ve sahillerde güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar denize girmeyi, bazıları ise sahilde balık avlamayı ve dinlenmeyi tercih etti.

Ankara'dan tatil amacıyla Antalya'ya geldiklerini ifade eden Bahat Bahar, Ankara'dan soğuk hava nedeniyle ayrıldıklarını söyledi.

Güneşi fırsat bilerek sahile geldiklerini anlatan Bahar, ''Şu anda Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin büyük bölümü soğukla boğuşuyor. Bizlerse aralık ayında burada güneşli günler yaşıyoruz, şanslıyız'' dedi.

Tatil amacıyla aralık ayının sonunu tercih ettiğini belirten Saffet Fatin Özkay da Antalya'da bu mevsimde denize girmenin keyfini yaşadığını vurguladı.

Eskişehirli olduğunu bildiren Özkay, ''Hava gerçekten çok güzel. Denizin sakin halini görünce dayanamadım, denize girdim. Bu çok harika bir ortam. İnsanlar cenneti başka yerde aramasın, burası gerçekten cennet gibi bir yer'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber