Me-Va Kadın Kolları üyelerinden Gazzeli yaralılara ziyaret

Memurlar Vakfı (Me-Va) Kadın Kolları üyeleri, İsrail'in düzenlediği saldırı sonrasında yaralanan ve Ankara'ya getirilerek tedavi edilen Gazzelileri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Me-Va Kadın Kolları Başkanı Güler Ölçüm ve beraberindeki kadın kolları üyeleri, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Gazze'den getirilen 3 yaralıyı, tedavi oldukları Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten kadın memurlar, yaralılarla yakından ilgilendi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Me-Va Kadın Kolları Başkanı Güler Ölçüm, Filistinlilerin, dünyanın en mağdur milletlerinin başında geldiğine vurgu yaparak, bu mağduriyetin, İsrail'in uyguladığı zulmün eklenmesiyle daha da arttığına dikkat çekti. Gazze'ye İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan üç kişinin Ankara'da tedavi edildiğini hatırlatan Ölçüm, yaralıları ziyaret ederek, moral vermek istediklerini belirtti. Ölçüm, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Üyelerden Göknur Dereli ise ziyaretlerine Gazzelilerin çok sevindiğini ifade ederek, diğer memur arkadaşlarını da bu tür ziyaretlere teşvik edeceklerini dile getirdi. Dereli, başta Ankaralılar olmak üzere, yolu Başkent'e düşen herkesin Gazzeli misafirleri yalnız bırakmaması gerektiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber