4 aydır maaşlarını alamayan işçiler eylem yaptı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yatak üretimi yapan bir fabrikanın iççileri, 4 aydır maaşlarını alamadıkları iddiasıyla basın açıklaması yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 50 işçi adına konuşan Ümit Sağıroğlu, 4 aydır maaşlarını alamadıklarını belirterek, ?Biz ücretlerimizin ödenmesi ve mağduriyetlerimizin giderilmesini istiyoruz. İşvereni protesto etmek maksadıyla toplandık. 4 aydır maaş alamıyoruz. Tek istediğimiz fabrikanın yanımızda olması. Biz buraya fabrikayı kötülemek için çıkmadık. Biz fabrikanın her zaman arkasındayız, ama biz sadece maaşlarımızı almak istiyoruz. 4 aydır maaşlarımızı almış olsaydık bu durumda olmazdık. İşveren bize yıl sonuna kadar maaşlarımızın ödeneceğini söylüyor. Biz artık buna itimat etmiyoruz. Yarın bir gün fabrika beni işten atarsa arkadaşlarımın benim yanımda olmasını istiyorum? dedi.

Sağıroğlu, fabrikanın maaşlar ödenene kadar işçileri ücretli izine çıkarttığını sözlerine ekledi. Basın açıklamasının ardından işçiler olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber