Hastane çalışanları dergi çıkardı

Bitlis Devlet Hastanesi çalışanları, Beyaz Gündem adı altında hastane dergisi çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis Devlet Hastanesi çalışanları 40 sayfalık kaliteli, güncel konuları işleyen aylık bir dergi çıkardı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bitlis Devlet Hastanesi Yöneticisi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tolga Kafadar, hastane çalışanları olarak Beyaz Gündem adı altında 40 sayfadan oluşan kaliteli bir hastane dergisi çıkardıklarını söyledi.

Yönetici Kafadar, "Aylık olarak basılan dergide hastanedeki yenilikler, gelişmeler, hasta hakları, hastanedeki personel sayısı, hastanede bulunan bölümler hakkında bilgiler veriliyor aynı zamanda ülke gündemini ilgilendiren güncel konuları veriyoruz. Bugüne kadar 2. sayının basımı yaptık bu ayda 3. sayımızı bin adet 40 sayfa olarak baskısını yaptık dergimiz tamamen personele, hastalara ve bazı kurum ve kuruluşlara bedava olarak dağıtılıyor buradaki amacımız hastanemiz ve hastane çalışanımız hakkında herkesin bilgisinin olması ve Bitlis'te sağlıkta gelinen noktanın görülmesidir." dedi.

Tolga Kafadar, "Aylık olarak her ay bu dergilerimizden biner adet baskı yapacağız, bizim burada ki en önemli amacımız;sağlık çalışanları, hastane personelleri ve hastalarımız arasında daha iyi ve daha sağlıklı bir bağ kurmak. Bunu da bu şekilde sağlamaya çalışacağız bu dergileri hasta bekleme odalarına, hastane koridorlarına bırakıyoruz. Bu şekilde sırasını bekleyen hasta,hem vaktini bu dergiye bakarak geçirmek olacak hem de dergideki karikatürler biraz daha hastayı mutlu edecek. Tabi ki en önemli konu ise son dönemde sağlık çalışanlarının darp edilmesine yönelik bu dergimizi de bir nebze de olsa çözüm olmasını diliyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber