Bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Sakarya Akyazı'da Bülent Asan hafta sonu Keremali yaylasında kar üzerinde bulduğu içi para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bulduğu cüzdanın sahibine ulaşmak için önce sosyal paylaşım sitesinden mesaj atan, daha sonra cüzdan sahibine Selim Yaz'a telefonla ulaşan Bülent Asan, " Hafta sonu motorkros yapmak için arkadaşlarımla Keremali yaylasına çıktık. Yolda kar üzerinde cüzdanı bulduğumda içerisinde 2 bin lira nakit para ve kredi kartlarını gördüm. Hiç tereddüt etmeden cüzdanın sahibine ulaşmak için çaba gösterdim. Benim yaptığım her vatandaşın yapması gereken davranıştır" dedi.

Kaybolan cüzdan sahibi Selim Yaz, " Pazar günü gezmeye gittiğimiz yaylada cüzdanımın kaybolduğunu eve döndüğümde anladım. Ertesi gün tekrar arkadaşımla yaylaya kaybolan cüzdanımı aramaya gittim. Umutsuz şekilde ararken telefonda eşim cüzdanın bulunduğunu haber verince ayrı bir sevinç yaşadım. Ödemelerimi yapmak için ayırdığım paranın vicdan sahibi Bülent Asan kardeşimiz tarafından bana ulaştırması örnek davranış Allah razı olsun kendisinden bu kış ayında sıkıntımız daha da artacaktı" ifadelerini kullandı. - Sakarya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber