Hayalini kurduğu lokantayı KOSGEB'in desteğiyle açtı

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin KOSGEB ile işbirliği çerçevesinde düzenlediği 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarıyla bitiren Nihal Mirzalı, hayalini kurduğu lokantasını açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Senelerce lokantalarda çalışırken kendi işyerinin hayalini kuran Nihal Mirzalı, Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yürütülen, 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' programını başarıyla tamamladı. Mirzalı'nın 'Nina' ismini verdiği lokanta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın katılımıyla açıldı.

İşyeri sahibi Nihal Mirzalı, "Bursa'da 12 yıl boyunca birçok lokanta ve restoranda, kendi iş yerimi açma hayali ile çalıştım. Osmangazi Belediyesi'nin KOGEB işbirliği ile gerçekleştirdiği 'Uygulamalı Girişimcilik Kursu'na katıldım. Sertifikamı aldıktan sonra da, KOSGEB'in desteği ile yıllardır hayalini kurduğum lokantamı açtım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Başarılı girişimciyi tebrik eden Başkan Mustafa Dündar ise şunları kaydetti: "Osmangazi Belediyesi olarak bu güne kadar birçok projeye imza attık. Ancak, hayallerin gerçeğe dönüştüğü bu proje ile bu güne kadar 40'ın üzerinde vatandaşımız kendi işyerini açtı. Nihal Mirzalı kardeşimiz de 12 yıl boyunca çalıştığı çeşitli lokanta ve restoranlarda elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübelerini, açtığı lokantası ile vatandaşların hizmetine sunuyor. Annesi ile birlikte hazırladıkları ev yemekleri gerçekten de çok nefis. Kendisine hayırlı işler diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber