Ağrı Belediyesi'nin kar ile mücadelesi devam ediyor

Ağrı'da kar kalınlığı 30 cm geçti, Ağrı Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları cadde ve sokaklarda aralıksız devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni yağan karın keyfinin öğrenciler kartopu oynayarak ve kardan adan yaparak çıkardı. Ağrı Belediyesi dün gece başlayan aralıksız devam eden kar yağışının ardından belediye ekipleri yağan karın kesmesinin ardından aralıksız yol açma ve kar temizleme çalışmalarına başladı.

Ağrı Belediyesi dün gece yağan karın kalınlığının 30 cm'ye ulaştığı il merkezinde önce ana caddelerin yol açma çalışmalarını yaptı, ardında dün gece Cumhuriyet caddesinin kar temizleme çalışması bitirildi. Gün boyu Kağızman caddesinde yapılacak karla mücadele çalışmaları diğer caddelerde de aralıksız devam edeceği bildirildi.

Belediye Fen İşleri Müdürü Ahmet Boztoprak bu çalışmaları yaya ve araç trafiğini rahatlatmak için yaptıklarını belirtip, "Çalışmaları Ağrı Belediyesinin 2 greyder, 4 yükleyici ve 5 kamyonu ile yapılıyor. İhtiyaç dahilinde araç da kiralanıyor." dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Boztoprak "Önce vatandaşlarımızın sık kullandıkları ana cadde ve sokaklar sırasıyla temizlenecek, ardında sokak araları ve mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmaları gündüz ve gece devam edecektir" dedi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber