Öğretmen kaza yaptı, yardıma gelenler valizlerini çaldı

Afyonkarahisar-Isparta karayolunda sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 3 kız kardeş, kazanın ardından yaşadıkları olayla şoka uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza sonrası yardım bahanesi ile bölgeye gelen kişiler tarafından kıyafet valizlerinin çalındığını öğrenen emekli öğretmen Engin Kurban, ?İnsanlığımdan utandım. Kazadan sonra her tarafımız kanadı. Üstümüz başımız perişan oldu. Kaza mahallinde valizimiz çalındığı için şu anda giyecek bir şeyimiz bile yok? dedi.

Edinilen bilgiye göre bir süredir rahatsız olan kardeşleri Fatma Kurban'ı Ankara'ya hastaneye götüren Engin ve Binnaz Kurban, dün akşam saatlerinde kendilerine ait 09 HK 246 plakalı araçları ile Aydın'dan yola çıktılar. Sabah Ankara'daki hastaneye randevularına yetişmek isteyen Kurban kardeşler, Afyonkarahisar ile Isparta arasında trafik kazası geçirdi. Binnaz Kurban yönetimindeki aracın yoldan çıkması sonucu tedaviye gitmekte olan Fatma Kurban ve ablası Emekli Öğretmen Engin Kurban ağır yaralandı. Engin Kurban Isparta Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, boyun ve kalçasında kırık olduğu belirtilen Fatma Kurban Denizli'ye sevk edildi. Aracı kullanan Binnaz Kurban ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

?İNSANLIĞIMDAN UTANDIM?

Kazadan sonra gözünü hastanede açtığını belirten Engin Kurban, ?Kardeşim Fatma'yı Ankara'ya hastaneye götürüyorduk. Arabamız yoldan çıktı. Ben ve kardeşim Fatma ağır yaralandık. Kardeşimi Denizli'ye sevk etmişler. Ben Isparta Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeyim. Kazadan sonra üstüme bir şeyler giymemi istediler. Araçta valizimiz olduğunu ve valizde kıyafetlerimizin olduğunu söyledim. Ancak kaza yerinde ve araçta valizimiz bulunamadı. Kazadan sonra yardım bahanesi ile gelenler valizimizi çalmışlar. Yaşadıklarım karşısında insanlığımdan utandım. Kıyafetlerimiz de çalındığı için şu anda üstümüze giyeceğimiz bir şey yok" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber