Muş'ta öğrencilere ?adalet' anlatıldı

Muş 1. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Engin Bedir, Fatih Ortaokulu'nda öğrencilere ?Adalet' konulu bir seminer verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2012 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakim Engin Bedir, mesleki deneyimini öğrencilerle paylaşarak, sorularını yanıtladı. Adalet ile ilgili bir sunum yapan Bedir, adaletin toplumsal düzen için olmasa olmaz bir konu olduğunu vurguladı. Adalet kavramını öğrencilerin anlayacağı terimlerle anlatan Bedir, küçük yaşta hukuk ve adalet gibi kavramların iyi anlaşılması gerektiğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan SBS deneme sınavında Fatih Ortaokulu'nu temsil eden öğrencilerle birlikte öğle yemeği de yiyen Hakim Engin Bedir, onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Fatih Ortaokulu Müdürü Fatih Ekeçik ise, Seviye Belirleme Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere ödül mahiyetinde olan seminere katılan Hakim Engin Bedir'e teşekkür ederek, ?Muş Adliye'sinde görevli hakimimiz Engin Bedir, bizleri kırmayarak öğrencilerimizle bir araya geldi ve onlara adalet kavramını anlayacakları bir dille anlattı. Ardından öğrencilerimizle yemek yedi. Kendisine bizleri kırmadığı ve seminer verdiği için çok teşekkür ediyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber