Bolu'da kaçakçılık operasyonu: 6 gözaltı

Doğu illerinden batı illerine gümrük kaçağı sigara taşıdığı tespit edilen 4 araçta yapılan aramalarda 19.970 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı operasyonun ayrıntıları yer aldı.

Doğu illerinden temin edilen yüklü miktarda gümrük kaçağı sigaraları kullanmakta oldukları araçlar ile Batı illerine sevk edileceği bilgisinin alınması üzerine Ankara-İstanbul otoyolu üzerinde yapılan çalışma neticesi; (N.S.) - (A.Y.) - (N.T.)- ( M.T.) -(M.T.) ve ( R.E.) isimli 6 şahıs kullanmakta oldukları 4 ayrı araç ile birlikte yakalandı.

Yakalanan şüpheliler tarafından kullanılan 3 araçta yapılan arama neticesi 5 ayrı markada toplam 19.970 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

Açıklamada ayrıca, ilin huzur ve güvenliği, vatandaşların mal ve can güvenliği, gümrük kaçakçılığı ile mücadelede önleme ve yakalama çalışmalarının aralıksız devam edileceğini duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber