Elazığ Belediyesi yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapacak

Elazığ Belediyesi, Türkiye Teknik Teknik Elemanlar Vakfı Elazığ Şubesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte ?Kentsel Dönüşüm ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Semineri'ne ev sahipliği yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ?Türkiye Teknik Elamanlar Vakfı (TÜTEV) Elazığ Şubesi tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilecek olan seminerin 25 Aralık Salı Günü Saat 14.00'de Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacağını ifade ederek, seminere alanında son derece uzman olan isimlerin katılacağını belirtti.

Vatandaşların ve bu alanda çalışma yapan isimlerin bu etkinliğe katılmalarını isteyen Başkan Selmanoğlu,?Okan Üniversitesi Geomatik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nihat Enver Ülger ile İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim Üyesi Prof. Dr Tahsin Yomralıoğlu'nun Kentsel Dönüşüm ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Semineri sonrası gelen soruları da cevaplandıracak. Bugüne kadar birçok panel, kongre ve seminer ile söyleşiye destek veren bir kurum olarak bundan sonraki süreçte de Elazığ Belediyesi olarak desteklerimiz devam edecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber