TÜPRAŞ'ın Fuel Oil Dönüşüm Projesi'nde geri sayım başladı

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ), İzmit Rafinerisi B Bölgesi'nde yapımı devam eden ve 14 Kasım 2014'te bitmesi planlanan ''Fuel Oil Dönüşüm Ünitesi'' için geri sayım başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜPRAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Tüpraş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Koç Holding CEO'su Turgay Durak ve Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, Petrol İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman ve işyeri temsilciliği katılımıyla Tüpraş Genel Müdürlüğü'nde yapılan törende, değeri yüksek akaryakıt ürünlerinin satışa sunulacağı tanklara gideceği 690'ncu günden 14 Kasım 2014 tarihine geri sayım başlatıldı.

Genel Müdürlük, İzmit Rafinerisi ve projede görev yapan Tüpraşlılar ile başta İspanyol Tecnicas Reunidas olmak üzere tüm müteahhit firma temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda çalışanlara hitap eden Genel Müdür Yavuz Erkut, "Tüpraş tarihinde tek kalemde yapılan bu en büyük yatırımının tamamlanacağı hedef tarihini yönetimimizin değerli desteği, çalışanlarımıza duyduğumuz inanç ve güvenle birlikte belirledik. Projemizin fiilen başladığı 14 Kasım 2011'den bugüne kadar tam 391 çalışma gününü gururla geride bırakırken, ilerlemede yüzde 48, sahada yüzde 25, mühendislik olarak da yüzde 87 seviyesinde işleri tamamladık." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber