Yozgat Belediyesi İŞKUR gibi çalışıyor

Yozgat Belediyesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile yaptığı protokol kapsamında açtığı İŞKUR Hizmet Noktası'nda işsizlere İŞKUR hizmeti sunuyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, belediye olarak İŞKUR ile yaptıkları protokolle birlikte artık İŞKUR'in bir şubesi gibi çalıştıklarını söyledi. Yozgat Belediyesi girişinde yer alan AK Masa'da İŞKUR Hizmet Noktası oluşturduklarını belirterek, ?Bu birim işsiz vatandaşlarımızın kaydını almakta, kendilerine uygun iş varsa oraya yönlendirmektedir. İŞKUR'un verdiği hizmetleri biz buradan da yapıyoruz. Yapılan kayıtların hepsi İŞKUR'un sistemine düşüyor. Böylece hem İşkur'un yükü hafiflemiş oluyor hem de vatandaşlarımıza hizmet sunmuş oluyoruz. Vatandaşlarımız da bu uygulamadan memnun kalıyor? dedi.

Belediye'de İŞKUR'a kayıt yaptıran bir işsiz vatandaş, Belediyenin verdiği bu hizmetin kendileri açısından çok iyi olduğunu belirterek, ?İş Kurumu şehir merkezine biraz uzak, bu sebeple oraya gitmeden işlemlerimizi belediyede yaptırdık. Bizim için çok iyi oldu? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber