İzmir'de sobadan çıkan yangın ucuz atlatıldı

İzmir Kemalpaşa'da, edinilen bilgiye göre, 163/2 sokakta gece saat 22.00'de Metin Han'a ait olduğu öğrenilen 3 katlı apartmanın çatı katında yangın çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sobadan sıçrayan alevler nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangını görenler de hemen binada oturanları uyardı. Alevler büyüyünce sıçrama ihtimaline karşı çevre apartman sakinleri de binalarını boşalttı.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Binaya merdivenli itfaiye araçları değişik noktalardan müdahalede bulundu. Ayrıca itfaiye erlerinin bir kısmı bina içerisinden çatıya çıkarak yangına müdahale etti. Evde kimse bulunmadığından yaralı ve can kaybının yaşanmadığı yangın, büyük korku ve paniğe yol açtı. Yangın yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucu kontrol altına alındı. Binanın çatı katı büyük hasar gördü.

Metin Han, ?Bu apartmanda 3 dairede akrabalarımızla oturuyoruz. Çatı katında oturan kız kardeşim sobayı yaktıktan sonra bize yemeğe indi. Evinde kimse yoktu. Kısa bir süre sonra duman kokusu aldık. Kardeşim yukarı evine çıktığında kapıyı açar açmaz yoğun bir dumanla karşılaşmış, sobanın bulunduğu odadan çıkan alevleri görmüş. Hemen bize bağırdı ve itfaiyeyi çağırdık. Can kaybı olmadığı için Allah'a şükrediyoruz. Ayrıca zamanında müdahale ettiği için itfaiye ve emniyet güçlerine de teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber