Markete düzenlenen molotofkokteylli saldırı : 4'ü öğrenci 6 kişi adliyeye sevk edildi

Edirne'de bir markete düzenlenen molotofkokteylli saldırıya karıştıkları iddia edilen 4'ü üniversite öğrencisi 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlhami Ertem Caddesi'ndeki markete 26 Aralık Çarşamba günü molotofkokteyli atılmasına ilişkin göz altına alınan 6 şüphelinin, Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.

-Eylem anı güvenlik kamerasında

Saldırı sırasında marketin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, kapüşonlu 2 kişi yaktıkları 2 molotofkokteylini markete attıktan sonra hızla uzaklaşıyor.

Görüntülerde, molotofkokteylinin patlaması sonucu çıkan yangına market çalışanlarının müdahalesi görülürken, Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nce operasyon anında çekilen görüntülerde ise evde yapılan aramalarda ele geçirilen bölücü terör örgütüyle ilgili çok sayıda doküman, zanlıların molotofkokteyli atarken giydikleri elbiseler, benzin bidonları ve motolofkokteyli yapımında kullanılan malzemeler yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber