Aldırmaz: Spor fonunun nereye harcandığını soranlar öğrencilere baksın

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Spor fonunun nerelere harcandığını soranlar öğrencilere baksın." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da Borsa, Anafartalar, Enver Kurttepeli Anadolu Liseleri ile Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdürleri ve okul idarecileri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Okullarına yapılan spor sahaları ve spor malzemesi yardımı dolayısıyla Aldırmaz'a teşekkür eden okul müdürleri, spora verilen büyük desteğin anlamlı olduğunu vurguladı. Aldırmaz ise "Spor fonunun nerelere harcandığını soranlar öğrencilere baksın." dedi.

Borsa Anadolu Lisesi Müdürü Celal Apak, okula cam pota, voleybol sahası, futbol kale direkleri ile çok sayıda spor malzemesi yardımı yapıldığını ifade ederek, Zihni Aldırmaz'a plaket verdi. Anafartalar Lisesi Müdürü Vahap Kaplan da, "Sayın Başkanımızın sürekli desteğini görüyoruz. Bu desteğin sonucu okul bünyesinde bir spor kulübü oluşturduk. Spor salonu eksiğimiz var Nihat Geven Spor Salonu'ndan faydalanmak istiyoruz." diye konuştu.

Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Gültekin de Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti. Okul bahçesinin çok güzel olduğunu ifade eden Yusuf Gültekin, "Şimdiye kadar böyle bir hizmet görmedik. Okulumuza gelen bakanlık müfettişleri bile okulumuzu çok beğendi. Bunlar sizin sayenizde oldu." şeklinde konuştu.

Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ömer Gök ise basketbol ve voleybol sahalarındaki sorunların giderilmesinden dolayı Zihni Aldırmaz'a teşekkür ederek, okul bahçesinin de asfaltlandığını belirtti.

Okul Müdürlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz da "Spor fonunun nereye harcandığını soranlar öğrencilere baksın? ifadelerini kullandı. Adana'da 500 bin civarında öğrenci ve öğretmen olduğunu belirten Zihni Aldırmaz şöyle devam etti: "Siz bana teşekküre geldiniz ama asıl ben size teşekkür ediyorum. Çünkü siz geleceğimizi planlıyorsunuz. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Sizlerin çalışma ortamını iyileştirmek bizim görevimiz. Çünkü kutsal bir görev yapıyorsunuz."

Zihni Aldırmaz, çalışma başlattıklarını ve kısa bir süre içinde Adana'daki tüm okulları engelsiz hale getireceklerini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber