'Mutlu Gelecek İçin Elele' çalıştayı yapıldı

Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği Başkanı Kadir Umut Demir, ilde gençlerin hayata kazandırılması ve gelecekleri adına destek olunmasını sağlamak amacıyla yürütülecek projelere devam edeceklerini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği tarafından düzenlenen 'Mutlu Gelecek İçin Elele', 'Parmaklıklar Ardındaki Özgürlük Projesi' çalıştayı Ordu TESK Otel'de gerçekleştirildi. Çalıştay, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu Üniversitesi, Ordu Barosu, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Ordu Adliyesi ve bir çok kurumun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği'nin hazırladığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanan proje kapsamında, Ordu'da Denetimli Serbestlik Yasası çerçevesinde gençlerin tekrar hayata kazandırılması ve gelecekleri adına onlara destek olunmasını sağlamak amacıyla yürütülecek projenin, daha etkili ve sonuçlarının daha verimli olmasını sağlamak için proje öncesinde ildeki devlet kurumlarının yetkilileri ile bir çalıştay toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Dernek Başkanı Av. Kadir Umut Demir, proje hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ordu'daki kurumların bilgi ve tavsiyelerine önem verdiklerini ifade eden Demir, bu tür projelere ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Projeyi çok beğendiğini ve Ordu için çok faydalı bir proje olacağını söyleyen Cumhuriyet Savcısı Arzu Mermer de kurum olarak her türlü desteği vermekten çekinmeyeceklerini ifade etti. Ordu'da bu tür etkinliklerin daha da artması temennisinde bulunan Emniyet Amiri Murat Petek ise Ordu Emniyet Müdürlüğü olarak projeye destek vereceklerini belirtti. Petek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün proje kapsamına dahil edilmesi gerektiğini söyledi. Sosyolog ve Eğitimci Ahmet Turan Öztürk'ün sunumunu yaptığı, iki saat süren çalıştayda, katılımcıların fikirlerinin yer aldığı raporun İçişleri Bakanlığı'na sunulacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber