Uludağ Üniversitesi, kurumsal politika ve önceliklerini anketle belirleyecek

Uludağ Üniversitesi (UÜ) akademik ve idari personel ile öğrencilerin memnuniyetini yapacağı anket ile ölçüp, kurumsal politika ve önceliklerini belirleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversite bünyesinde oluşturulan Geribildirim Grubu, öğrenci, akademik ve idari personel, dış paydaş ve mezunlara yönelik anketler hazırladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üniversite üst yönetimi olarak, kurum içi ve dışı paydaşlardan düzenli ve sürekli geribildirim sağlayarak, üniversitemizin bilgi üretme kapasitesini geliştirmeyi, sunulan hizmetlerin kalitesini artırmayı ve kurumsal imajın güçlendirilmesini hedeflemekteyiz.? dedi.

Bu doğrultuda kurumsal performansı takip etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Prof. Dr. Dilek, ?Sürecin en kritik aşaması ise tüm paydaşlardan sistematik bir biçimde veri akışını sağlayabilmek. Bu amaçla üniversitemizin çeşitli disiplinlerinden akademik ve idari personelin yer aldığı ?UÜ Geribildirim Grubu' oluşturuldu.? ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda tüm çalışanlar ve öğrencileri 15 Şubat 2013 tarihine kadar anketlere katılmaya davet eden Rektör Dilek, ?Anketlerin içten ve samimi düşünceleriniz ile doldurulması, ortak aklın oluşturulabilmesi ve hareket yönümüzün doğru tespit edilebilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.? açıklamasını yaptı.

Verilerin bireysel düzeyde değerlendirilmeyeceğine dikkat çeken Rektör Kamil Dilek, ulaşılan verilerle oluşturulacak raporun ise kendileri ile paylaşılacağını belirtti. Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, ayrıca elde edilecek verilerin ise kurumsal politika ve önceliklerin belirlenmesinde yol gösterici olacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber