14 yaşındaki kız doğum yapınca birlikte yaşadığı kişi yakalandı

Samsun'da 20 yaşındaki Yakup Kanday, birlikte yaşadığı 14 yaşındaki S.A.adlı kızın doğum yapması üzerine, 'Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz', annesi 37 yaşındaki Rabia ve 41 yaşındaki babası Muhammet Kanbay ise, 'Alıkoymak' suçlarından göz altına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ocak 2013 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik İlçesi Teknepınar Mahallesi'nde oturan Yakup Kanbay, 2010 yılında tanıştığı ve o dönemde 12 yaşında olan S.A. ile evlenmek istedi. Ailelerin karşı çıkması üzerine Yakup Kanbay, S.A.'yı kaçırıp birlikte yaşamaya başladı. Daha sonra S.A. ile birlikte babası Muhammet Kanbay'ın evinde kaldı. S.A., hamile kalınca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 3 gün önce erken çocuk dünyaya getirdi. Hastane görevlileri S.A.'nın yaşının küçük olması nedeniyle polise bilgi verdi. Polis ailenin kaldığı eve giderek Yakup Kanbay'ı 'Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz ve alıkoymak', babası Muhammet Kanbay ile annesi Rabia Kanbay'ı da 'Alıkoymak' suçlarından gözaltına alıp haklarında yasal işlem başlattı.

Polise ifade veren S.A., kendi rızasıyla kaçtığını ve hamile kaldığını söyledi. Yakup Kanbay da, "Birbirimizi çok seviyoruz. Yaşı tutunca resmi nikahta kıyacağım" diye konuştu. Polisin soruşturmayı sürdürüyor. - Samsun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber