Başkan Topbaş, Akom'da basın toplantısı düzenledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Kış lastiği kullanan ve toplu taşıma araçlarını kullanan İstanbullulara duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz'

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2013 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Topbaş, Akom'da basın toplantısı düzenledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Kış lastiği kullanan ve toplu taşıma araçlarını kullanan İstanbullulara duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Trafikte bir problem yaşanmadı" dedi.

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'da basın toplantısı düzenleyen İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da yağan kar yağışıyla ilgili bilgi verdi. Topbaş, "Sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu, biz her an takip ettik. Kış lastiği kullanan ve toplu taşıma araçlarını kullanan İstanbullulara duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Trafikte bir problem yaşanmadı. Şu anda da çalışmalar devam ediyor. Çarşamba da kar yağışının devam edeceği söyleniyor" dedi.

TOPBAŞ: "GİZLİ BUZLANMA OLABİLİR"

Gizli buzlanmalara karşın sürücüleri uyaran Başkan Topbaş, "Tedbirli olmak gerekiyor. Yolların çok açık olduğunu ve karların olmadığını görebilirsiniz. Fakat gizli buzlanma olabilir. Önceki yıllarda, gizli buzlanma sebebiyle kazalar meydana gelmişti. Sürücüler bu konuda dikkatli olmalı. Sokakta yaşayanlar da Metin Oktay Tesisleri'nde barındırmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Basın toplantısında 2020 Olimpiyatları'na da değinen Başkan Kadir Topbaş, "2020'de olimpiyatlara aday olduk. Bugün sabah erken saatlerde Lozan'a, olimpiyatın başkentine seyahatimiz oldu. Orada 2020 için İstanbul'un adaylık kitabını Milli Olimpiyat Komitesi'yle birlikte takdim ettik. Biz üzerimize düşeni yaptık. Takdim ettiğimiz bu rapor çerçevesinde komite ülkemize gelecek. Mart ayında bizim deklare ettiğimiz alanlarla ilgili yerinde inceleme yapacak. Olimpiyatlara ciddi anlamda altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Tabi bunun sonucunu, 7 Eylül'de göreceğiz. Yarıştığımız Madrid ve Tokyo'dan daha şanslı olduğumuzu düşünüyoruz" şeklinde ifade kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber