Kasa hırsızı güvenlik kamerasından bulundu

Eminönü'de girdiği bir işyerinde kasayı murç kullanarak açtığı iddia edilen Mehmet Y.(20) güvenlik kamerasından tespit edilen eşkali sayesinde polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ocak 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kasa hırsızı güvenlik kamerasından bulundu

Eminönü'de girdiği bir işyerinde kasayı murç kullanarak açtığı iddia edilen Mehmet Y.(20) güvenlik kamerasından tespit edilen eşkali sayesinde polis tarafından yakalandı. Suçunu itiraf eden zanlının hırsızlığı birlikte gerçekleştirdiği arkadaşı Z.A.'nın başka bir suçtan cezaevine girdiği öğrenildi.

Eminönü'nde 3 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen olayda bir tekstil işyerine giren kimliği meçhul hırsızlar, içerde bulunan kasayı murç kullanarak açmışlar, kasadaki 28 bin lira, 1300 Euroyu alan hırsızlar olay yerinden kaçmışlardı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada güvenlik kameralarını kullanarak hırsızlardan birinin eşkalini belirledi. Önceki gün Güven Timleri'ne bağlı polisler verilen eşkale uyan bir kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen ve isminin Mehmet Y. olduğu öğrenilen şüpheli, kısa sürede suçunu itiraf etti.

Mehmet Y.'nin suç ortağı olarak söylediği Z.A'nın ise kısa bir süre önce başka bir suçtan yakalanarak cezaevine gönderildiği belirlendi.

Poliste işlemleri tamamlanan Mehmet Y., adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber