Akpınar Camii yenilendi

Kütahya'nın Emet ilçesinde, 1962 yılında ibadete açılan Akpınar camisinin, abdestlikleri 50 yıl sonra yenilendi.müftülüğü ile irtibata geçerek, cami istişare heyeti oluşturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2013 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akpınar Camii yenilendi

Kütahya'nın Emet ilçesinde, 1962 yılında ibadete açılan Akpınar camisinin, abdestlikleri 50 yıl sonra yenilendi.

50 Yıldan buyana bakıp yapılmadığı için harap bir görüntüde olan cami abdestlikleri ve Çevresi'nin düzenlenmesi için harekete geçen cami imamı Mustafa Şimşek, ilçe

müftülüğü ile irtibata geçerek, cami istişare heyeti oluşturdu. Mustafa Özkul, Ziya Özder, Özer Altındaş, Ömer Akyol, Mehmet Özkal ve Mustafa Şimşek'ten oluşan heyet, camiye gelen cemaatin yardımları ile cami çevresinde büyük çalışma başlattı.

Cami boyanırken, abdestlikler yenilendi. Musluklara sıcak su verildi. Tuvaletler

baştan sona fayans döşendi, tuvaletlerde engelli vatandaşlarda unutulmayarak onlar içinde tuvalet ve abdest alma yeri yapıldı.

Camilerini günün şartlarında modern bir hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Akpınar Camii imamı Mustafa Şimşek, " Başta Müftümüz İsmail TEMUR olmak üzere, istişare heyetimize, emeği geçen cemaat ve halkımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber