İcralık olduğu işyerinin çalışanlarını silahıyla rehin aldı

Beyoğlu’nda bir beyaz eşya mağazasından aldığı ürünün ücretini ödeyemeyince icralık olan şahıs, silahıyla mağazayı basarak çalışanlarını rehin aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2013 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İcralık olduğu işyerinin çalışanlarını silahıyla rehin aldı

Kendini vurmakla tehdit eden şahıs polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilerek emniyete götürüldü.

Olay, Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi üzerinde bulunan bir beyaz eşya mağazasında öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; mağazadan daha önce beyaz eşya alan Mesut K. 2 bin liralık borcunu ödeyemeyince mağaza Mesut K.’yı icraya verdi. Evine icra belgesi gelen Mesut K. daha sonra elindeki silahla mağazaya gitti. Silahla mağazaya giren şahıs, içeride çalışanları rehin aldı. Bir süre sonra da çalışanların dışarı çıkmasına müsaade eden şahıs bu kez kendisini öldürmekle tehdit etti. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipler, kendini öldürmekle tehdit eden Mesut K.’yı Haliç Polis Merkezi’ne götürdü.

Görgü şahitleri, “Borcu varmış. Ödeyemeyince buraya silahıyla geldi. İlk önce çalışanları dışarı çıkarmadı, daha sonra da kafasına silah dayadı. Polis ikna etti ve götürdü” dedi.

Daha sonra sağlık kontrolüne götürülmek üzere emniyetten çıkarılan Mesut K. çıkışta basın mensuplarına saldırdı. Polis ekipleri şahsı güçlükle sakinleştirerek sağlık kontrolüne götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber