Beyin ölümü gerçekleşen küçük Mehmet'in ailesi bekleyişini sürdürüyor

Antalya'nın Elmalı ilçesinde annesinin darp ederek hastanelik ettiği iddia edilen 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın beyin ölümünün gerçekleştiği açıklanırken, amca Mevlüt Ağar her şeye rağmen umutlarının devam ettiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beyin ölümü gerçekleşen küçük Mehmet'in ailesi bekleyişini sürdürüyor

Elmalı'da 5 gün önce annesi R.A.S.'nin darp ederek hastanelik ettiği iddia edilen ve beyninde kanamaya bağlı oluşan ödem nedeniyle 5 gündür Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Reanimasyon Servisi'nde yaşam mücadelesi veren 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın dün akşam saat 18.00'de beyin ölümü gerçekleşmişti. Küçük Mehmet'in babası Osman Ağar, dede Mehmet Ağar, babaanne Şerife Ağar, amca Mevlüt Ağar ve diğer yakınlarının beyin ölümüne rağmen Umutlu bekleyişi devam ediyor. Hastane yetkililerinin organ bağışı teklifini yaşaması yönündeki umut nedeniyle düşünmeyen acılı aile adına konuşan amca Mevlüt Ağar, her şeye rağmen umutlarının devam ettiğini söyledi. Ağar, "Anne ile baba yaklaşık 3,5 yıldır ayrı yaşıyordu. Boşanma kararının ardından bizim yanımızda kalan Mehmet, mahkeme tarafından annesine verildi. Mehmet 4 aydır annesi ile kalıyordu. Mehmet'in hastaneye kaldırıldığı haberini pazar akşam aldım. O andan itibaren yakınlarımızla hastanedeyiz. Mehmet'in yanına yalnızca babasının girmesine izin veriyorlar. Dün akşam da beyin ölümü haberi gelince iyice yıkıldık. Babası oğlunun vücudunda birçok darp izi olduğunu gözlemlemiş. Önceki gün de Elmalı Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Makineye bağlı da olsa kalbi attığı için bizim de umudumuz sürüyor. Olayı da savcılık takip ediyor" dedi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise, 19 Ocak 2013 tarihinde Reanimasyon Kliniği'ne kafa travması ön tanısı ile gelen Mehmet Ağar'ın tedavi sürecinde koma durumunun gerçekleştiği bildirildi. Ölüm olayından sonra yapılacak otopsi ile adli sürecin başlayacağı ifade edilen açıklamada, 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın tıbbi ölümünün ortak imza ile dün akşam saat 19.30'da gerçekleştiğine karar verildiği belirtildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber