Güler: Terörle mücadele çok farklı boyutlarda öne çıkacak

İçişleri Bakanı Muammer Güler, önümüzdeki dönemin, terörle mücadelenin çok farklı boyutlarda öne çıkacağı bir dönem olacağını söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2013 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güler: Terörle mücadele çok farklı boyutlarda öne çıkacak

Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın her kademesinde görev yaptığını, bu kez de Bakan olarak aynı kurumda görevini sürdüreceğini belirtti. Güler, ''41 yıldan beri Bakanlığın hemen her kademesinde görev yaptım. Kaymakamlık, şube müdürlüğü, daire başkanlığı, genel müdür yardımcılığı, genel müdürlük, müsteşarlık, dördü büyükşehir olmak üzere beş ilde valilik, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı kurucu müşteşarlığı görevlerinde bulundum. Bu kez de Bakan olarak aynı kurumdayım. Hem teknik hem siyasi boyutuyla, üreteceğim hizmetlerde herkesin bana çok yardımcı olacağını biliyorum'' dedi.

Terörle mücadele konusuna değinen Güler, ''Önümüzdeki dönem, terörle mücadelenin farklı boyutlarda öne çıkacağı bir dönem olacak. Milli birlik ve kardeşlik projesi var. Akan kanın, göz yaşının durması anlamında hükümetimizin çok önemli çalışması var. İçişleri Bakanlığı, bu çalışmaları yapacak en temel kuruluşlardan birisi. Bir koordine içerisinde, inşallah çalışmalarımızı verimli şekilde yürüteceğiz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber