Yoldan çıkan araç duvara çarptı: 4 yaralı

Aydın-Muğla Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yoldan çıkan araç duvara çarptı: 4 yaralı

Kazanın Aydın’dan Çine istikametine gitmekte olan aracın aniden yola çıkan başka bir otomobile çarpmamak için manevra yaptığı sırada yoldan çıktığı belirtildi.

Kaza gece Aydın-Muğla Karayolu Ovaeymir Beldesi kavşağında meydana geldi. Aydın’dan Çine istikametine gitmekte olan Serdar Kurkut yönetimindeki 09 LR 539 plakalı otomobil kavşağa yaklaştığında, bir başka aracın kontrolsüz olarak ana yola giriş yapması sonucu araca çarpmamak için frene basıp manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin bahçe duvarını çarpıp duvarı yıktıktan sonra durabildi. Bu arada otomobilde bulunan 6 kişiden 4’ü yaralandığı için hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

MOBESE KAMERALARI VATANDAŞLARIN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARIYOR

Aydın’da son günlerde meydana gelen bir çok kaza mobese kameralarının önünde meydana gelmesine rağmen, mobese kamerası aracılığı ile haklılığını ispat etmek isteyen pek çok sürücü adeta hayal kırıklığı yaşıyor. Maddi hasarlı kazalarda polisin işlem yapmaması nedeniyle özellikle özellikle köylü vatandaşlar trafik kazası tutanağı tutmasını bilmediği için haklı iken haksız duruma düşürülüp mağdur oluyor. Yaşanan bir çok kazada ise polisten yardım isteyen sürücüler “kaza kameranın önünde oldu, izleyin hangimizin haklı, haksız olduğunu göreceksiniz” demesine rağmen meydana gelen kazaların bir çoğunda vatandaşa “Kameralar çalışmıyor veya kaza anında başka bir açıdan çekim yapıyordu” cevabı veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber