Evleri yanan 6 nüfuslu aile sokakta kaldı

Mersin'de 6 nüfuslu Yaroğlu ailesi, kirada oturdukları ahşap evin yanması sonucu sokakta kaldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evleri yanan 6 nüfuslu aile sokakta kaldı

Mersin'de 6 nüfuslu Yaroğlu ailesi, kirada oturdukları ahşap evin yanması sonucu sokakta kaldı.

Geçen Cuma günü, merkez Akdeniz İlçesi 3 Ocak Mahallesi 5424 Sokak 10 numaralı evde elektrik kablolarının şase yapması sonucu yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, komşuları da alevler arasında kalan eşyaları kurtarmaya çalıştı. Evde kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmazken ahşap ev kül oldu.

Evde oturan işsiz 32 yaşındaki Serkan Yaroğlu, eşi 28 yaşındaki Güngör Yaroğlu ve 4 çocuğu sokakta kaldı. Komşularının kurtardığı birkaç parça eşya ile kış günü sokakta kaldıklarını belirten Güngör Yaroğlu, eşinin işsiz olduğunu, geçimlerini evlere temizliğe giderek sağladığını söyledi. Ancak en küçüğü 7 aylık olan çocuklarının sokakta kalması nedeniyle temizliğe de gidemediğini belirten Güngör Yaroğlu şöyle dedi:

"Tek tesellimiz yangında evde kimse olmadığı için can kaybının yaşanmaması. Evde neyimiz var, neyimiz yok her şey kül oldu. Komşuların kurtardığı 3- 5 parça eşya ile sokakta kaldık. 4 gündür komşuların desteği ile yaşamaya çalışıyoruz. Kış günü çocuklarımızla ne yapacağız bilmiyoruz" dedi.

İşsiz olan Serkan Yaroğlu ise, eşi ve çocukları ile sokaktan kurtulmak için kendine bir iş bulunmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber