Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nden, Edirne'de 'Sömesrtre Fest 2013' organizasyonu

'Yeni Yüzyıl Senin Eserin Olsun' sloganıyla yola çıkarak lise öğrencilerine yönelik 'Sömestre Fest 2013' organizasyonu düzenleyen Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Tekirdağ'dan sonraki durağı Edirne oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nden, Edirne'de 'Sömesrtre Fest 2013' organizasyonu

'Yeni Yüzyıl Senin Eserin Olsun' sloganıyla yola çıkarak lise öğrencilerine yönelik 'Sömestre Fest 2013' organizasyonu düzenleyen Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Tekirdağ'dan sonraki durağı Edirne oldu. İlhan Koman Parkı'nı festival alanına çeviren Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Edirneli öğrencilere unutmayacakları bir gün geçirtti.

İstanbul'da eğitim veren ve bünyesinde 10 fakülte 2 de meslek yüksekokulu barındıran Yeni Yüzyıl Üniversitesi 'Sömestre Fest 2013' organizasyonuyla 5 farklı şehirde lise öğrencileriyle bir araya geliyor. İlk etkinliğini 28 Ocak'ta Tekirdağ'da gerçekleştiren Yeni Yüzyıl Üniversitesi, bugün de Edirne'de eğitim gören lise öğrencileriyle bir araya geldi.

CEM ARSLAN'IN ESPRİLİ SUNUMU ORGANİZASYONU RENKLENDİRDİ

İlhan Koman Parkı'na kurulan stantlarda öğrencilere çeşitli hizmetler veren Yeni Yüzyıl Üniversitesi yetkilileri, üniversite tercih konusunda da öğrencilere yönelik bilgilendirmeler yaptı. Üniversiteyi tanıtıcı kitapçık ve broşürlerin de dağıtıldığı organizasyonda öğrenciler, karaoke yarışmasıyla kıyasıya eğlendi. Best FM'de program sunan Cem Arslan'ın esprili sunumuyla renklenen organizasyonda birçok öğrenci sahneye çıkarak dans edip şarkı söyledi. Karaoke yarışmasında sahneye çıkan bir Roman vatandaşı ise sergilediği dans ile büyük alkış topladı.

Çok sayıda lise öğrencisinin yanı sıra vatandaşların da katılım sağladığı festivalde karaoke yarışmasının kazananı, alkışlarla belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucu en çok alkışı toplayan öğrenci i-pod sahibi oldu. Organizasyon süresince öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunurken 'Sömestre Fest 2013' 1 Şubat'ta Balıkesir'de, 3 Şubat'ta Bursa'da ve 5 Şubat'ta da Kocaeli'nde öğrencilerle bir araya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber