Kamera önünde ihale

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2005 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Valiliği, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılacak 15 köy ve mezranın içme suyu ve yol yapım ihalesini, kameralar önünde gerçekleştirdi.

Komisyon başkanlığını Adıyaman Valisi Halil Işık'ın yaptığı ihaleye, basın mensupları büyük ilgi gösterdi. İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nde yapılan ihalelerde, 11 köy ve köye bağlı mezraların yolu ile 4 köy ve köylere bağlı mezraların içme suyu ihalesi yapıldı.

Adıyaman Valisi Halil Işık, ihalelerin şeffaf olmasına dikkat ettiklerini kaydederek, "Adıyaman ilindeki köylerin ve bu köylere bağlı mezraların 2005 yılı yatırım programına alınmayan içme suyu ve yol sorunlarını, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla çözümü için ihaleler yapıyoruz. İşlerin zamanında tamamlanabilmesi ve çalışma etkinliğinin artırılabilmesi için pek çok esası da uygulamaya koyduk. 2007 yılına kadar Adıyaman'da merkez ve ilçelerinde içme suyu ve yol sorunu bulunmayan köy bırakmamak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bunun yanında yapılan ihalelerinde şeffaflığı bizim için çok önemlidir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber