Öğretmenin öldürülmesinde husumet iddiaları doğru değilmiş

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2005 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitim-Sen Nusaybin Şube Başkanı Kadri Baysal, dün öğretmen Adnan Çelik'e yapılan silahlı saldırının, kan davasından kaynaklanmadığını iddia etti.

Baysal, Adnan Çelik ve ailesinin Nusaybinli olduğunu, öğretmenin ailesini tanıdıklarını ifade ederek, "İddia edildiği gibi herhangi bir kan davası söz konusu değil. Öğrencilerin ifadesine göre, yüzü maskeli olan bir kişi okulun etrafında dolanıyor. Elektrikler gittiği için okuldan 10 dakika erken çıkan öğrencilerle birlikte, öğretmen Çelik de dışarı çıkıyor. Çelik, bu esnada aracına binerken silahlı saldırıya uğruyor. Olay sonrası okul önünde bir kargaşa çıkıyor. Bir grup öğrenci saldırganı kovalamak istiyor ve bu sırada saldırgan geri dönerek tekrar ateş açınca bir öğretmen ve 3 öğrenci daha yaralanıyor. Saldırgan okulun arkasında motosikleti ile bekleyen bir kişi ile birlikte olay yerinden kaçıyor" dedi.

Baysal, Adnan Çelik'in, 1 yıldır Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda görev yaptığını, olayın organize olması ve saldırganların yüzlerini kapatmış olmasının kafalarda soru işaretleri bıraktığını ve bir an önce faillerin yakalanmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber