Suriye'ye yardımlar hız kesmeden sürüyor

Türkiye'nin dört bir tarafından Suriye'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan vatandaşlar tarafından toplanan yardımlar Suriyelilere ulaştırılıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suriye'ye yardımlar hız kesmeden sürüyor

Türkiye'nin dört bir tarafından Suriye'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan vatandaşlar tarafından toplanan yardımlar Suriyelilere ulaştırılıyor.

Suriye'de yaşanan iç kargaşa ikinci yılına yaklaşırken, vatandaşlar tarafından ülke genelinde açılan çeşitli yardım kampanyaları ile Türkiye'nin dört bir tarafında toplanan yardımlar Suriyelilere ulaştırılıyor. Çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından sınır illerinde yaşayan Suriyelilere yönelik başta gıda olmak üzere temel ihtiyaç malzemeleri dağıtılırken, sınırın ötesinde yaşayan Suriyelilere de toplanan temel ihtiyaç malzemeleri kamyon ve TIR'lar ile Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan gönderiliyor. Burada Suriyeli TIR'lara aktarılan temel ihtiyaç malzemeleri, Suriye içerisindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bir yandan da sivil toplum örgütleri tarafından Kilis merkezde oturan Suriyelilere yardım malzemeleri dağıtılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber