Eski hükümlü memur olmak için girdiği sınavde ter döktü

Simav’da bir suçtan dolayı girdiği Uşak Cezaevi'nden üç yıl önce tahliye olan eski hükümlü Gökhan Kaya (25) belediye’de boş bulunan İtfaiye arozöz şoförlüğü için girdiği sınavda ter döktü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2013 22:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eski hükümlü memur olmak için girdiği sınavde ter döktü

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneylinin de aralarında bulunduğu Komisyon üyeleri Simav Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne şoförlük talebinde bulunan eski hükümlü Gökhan Kaya’yı Simav’ın dar cadde ve sokaklarında sınava tabi tuttu.

Direksiyonunda ter döken Gökhan Kaya daha sonra sözlü sınavda komisyon üyeleri karşısında sıkıntılı dakikalar yaşadı.

Sınav sonuçlarının önümüzdeki birkaç gün içerisinde açıklanacağını ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, eski hükümlünün sınavda başarılı olup olmadığına komisyon üyelerinin karar vereceğini bildirdi. Sınavı kazanması halinde Gökhan Kaya’nın İtfaiye Müdürlüğünde göreve başlayacağını açıklayan Başkan Karahan, “Eski hükümlü Gökhan Kaya kamu kurum ve kuruluşlarının çalıştırmakla yükümlü oldukları eski hükümlü kontenjanından yararlanarak sınava girdi. Başarılı olduğu takdirde kendisi işe, biz de belediye olarak bir süredir eksikliğini hissettiğimiz arozöz şoförümüze kavuşmuş olacağız. Sonucun her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber