Kaza yerine gelen ambulansın kapısı açılmadı!

ANKARA'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde PTT Bank Şubesi'nde çalışan 28 yaşındaki Burak Tekkol, çalıştığı işyerinin hemen önünde yere düştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaza yerine gelen ambulansın kapısı açılmadı!

Başı kan içinde kalan Tekkol için gelen ambulansın kapısı açılmaması üzerine ikinci ambulans gönderildi.

Burak Tekkol, ayağı takılıp düşerken başını betona çarptı. Kanlar içinde yerde yatan Tekkol için ambulans istendi. Kısa sürede gelen ambulansın iddiaya göre kapısı açılmadı. Çevredekilerin de kapıyı açma çabaları sonuç vermeyince istenen ikinci ambulans gönderildi.

Burak Tekkol, hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu belirtildi.

EPİLEPSİ HASTASI İÇİN 11 DAKİKADA İKİNCİ AMBULANS ÇIKARILDI

Çalıştığı işyerinin hemen önünde yere düşerek başını betona çarparak kanlar içinde kalan Bural Tekkol'un epilepsi hastası olduğu belirtildi. 112 Acil Servis Başhekimi Dr. Derya Özkaya, "Mekanik bir arızamıydı bilemiyorum. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. Ancak, karşılaşmamamız lazım. Sonuçta hepsi kul yapısı. Teknik arızamıdır, personelin yetersizliği midir, araya bir şey mi sıkıştı bilemiyorum" dedi.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nurten Gündoğan ise, "Ambulansta sabah kapı arızası meydana gelmiş. Biz saat 09.00'da çağrıyı almışız, yere düşen vatandaş epilepsi hastasıymış. Saat 09.07'de derhal ambulans gönderilmiş. Teknik arıza nedeniyle ikinci bir ambulans istenmiş ve kayıtlara göre 09.11'de 4 dakika sonra ikinci ambulans çıkarılmıştır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber