6 yıldır kaçan zanlı yakalandı

Kastamonu’da çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan zanlı, 6 yıl aradan sonra düzenlenen operasyon sonrası kıskıvrak yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 08:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
6 yıldır kaçan zanlı yakalandı

Kastamonu'da çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan zanlı, 6 yıl aradan sonra düzenlenen operasyon sonrası kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da yaklaşık olarak 7 yıl önce mahkeme tarafından hakkında adam öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, kasten adam yaralama suçlarından 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 53 yaşındaki Ali Maden, 6 yıldır kaçak olarak yaşıyordu. İzinin bulunmaması için iletişim cihazları başta olmak üzere her türlü topluluktan uzak bir hayat süren Ali Maden, ancak 6 yıl kaçabildi. Ali Maden'in izini süren Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gece yarısı daha öncede belirledikleri adrese operasyon düzenledi. Operasyonu Özel Harekat Timleri de destek verdi. Kastamonu'nun Beyçelebi Mahallesi 125. Yıl Atatürk Caddesi Satı Kahya Sokak üzerinde bir ikamette saklanan Ali Maden, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Özel Harekat Timlerinin birlikte düzenlediği bir operasyon sonrası uyurken kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan Ali Maden, sağlık kontrolü için Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık raporu düzenlenen Ali Maden, ardından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Öte yandan düzenlenen diğer bir operasyonda da Ali Maden'in üvey kardeşi olduğu öğrenilen 31 yaşındaki Tahir Kafşakoğlu da yakalanarak gözaltına alındı. Tahir Kafşakoğlu'nun ise yakın bir zamanda "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan 5 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Her iki zanlı da emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber