Evden uzaklaştırma cezası alan memuru intihar girişiminde bulundu

Sağlık memuru olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Yasin Özdemir, ailesiyle birlikte yaşadığı evde tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 08:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evden uzaklaştırma cezası alan memuru intihar girişiminde bulundu

Konya'da sağlık memuru olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Yasin Özdemir, ailesiyle birlikte yaşadığı evde tabanca ile başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Hastaneye kaldırılan Yasin Özdemir'in Ordu'da sağlık memuru olarak görev yapan eşiyle kavga ettiği, bu nedenle evden 3 ay uzaklaştırma cezası alarak ailesinin yanına geldiği öğrenildi.

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Özden Caddesi'ndeki bir apartmanın 3'ncü katında meydana geldi. Sağlık memuru olduğu öğrenilen Yasin Özdemir, iddiaya göre kendisi gibi sağlık memuru olan ve tayini çıkan eşiyle birlikte Ordu'ya gitti. Özdemir, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 gün önce 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Yasin Özdemir bunun üzerine Konya'daki ailesinin yanına geldi. Bunalımda olduğu belirtilen Özdemir, ruhsatsız tabancasıyla mutfakta başına ateş etti. Ailesi tarafından kanlar içerisinde yerde bulunan Özdemir, ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Özdemir'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber