Öğrencilerinin okul harçlıklarını ve giysilerini gasp eden 2 kişi tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2005 01:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta, ilköğretim okulu öğrencilerinin okul harçlıklarını ve üzerlerindeki giysileri silah zoruyla gasp eden 2 kişi tutuklandı.

Doğukent Mahallesi'nde, okul çıkışı bisikletiyle evine giden ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki A.S., yolunu kesen silahlı 2 kişi tarafından mısır tarlasına götürülerek, burada bisikleti, üzerindeki kazak, mont, pantolon ve spor ayakkabı ile kol saati gasp edildi. Bilek, bacak ve karın bölgesinden bıçaklanan A.S., durumu polise bildirdi.

A.S.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Kahramanmaraş polisi, verilen eşkal üzerine gaspçıları aramaya başlarken, önceki gün polise başvuran S.S. adlı ilköğretim okulu öğrencisi de Kıbrıs Meydanı'nda kendisine silah çekildiğini ve cebindeki 5 milyon liranın gasp edildiğini söyledi. Öğrencinin verdiği eşkalin önceki ile uyuşması üzerine Kahramanmaraş polisi, bölgeyi çember altına alarak geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nce hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan sabıkaları bulunan Gökhan T. (18) ve İbrahim T., Kapalı Çarşı'da polisten kaçmak isterken yakalandı. Şahısların üzerinde 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bıçak ele geçirilirken, kaldıkları yerde yapılan aramada ise öğrencilerden gasp ettikleri eşyalar bulundu.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber