Şüpheli çanta korkuttu

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, park önündeki şüpheli çanta paniğe neden oldu. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, bir kadın çantayı çocuklarının çöpte bulduğunu ancak beğenmeyerek parkın önüne bıraktıklarını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şüpheli çanta korkuttu

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, park önündeki şüpheli çanta paniğe neden oldu. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, bir kadın çantayı çocuklarının çöpte bulduğunu ancak beğenmeyerek parkın önüne bıraktıklarını söyledi. Polis çantayı alarak, anne ve çocukları ifadeleri için emniyete götürdü.

Olay dün saat 18.30 sıralarında Pamukova Belediye Parkı önünde meydana geldi. Şüpheli çantayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Pamukova Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Çantanın bulunduğu alan emniyet şeridine alınırken, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nden bomba imha ekibi istendi. Meydanda biriken meraklı kalabalık, polis tarafından uyarılarak olay yerine yaklaşmalaları istendi. İlçedeki MOBESE kameraları da incelemeye alındı.

Bu sırada olay yerine gelen bir kadın, polislere çantayı çocuklarının çöpte bulduğunu ve beğenmedikleri için de buraya bıraktıklarını söyledi. Annelerinin yanında bulunan çocuklar da aynı şekilde konuştu. Bu ifadeler üzerine polisler, boş çantayı alıp, çocuklar ve anneyi de Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber