Testil işçisi rıza 15 gündür kayıp

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışırken ortadan kaybolan, sadece otomobili bulunan 28 yaşındaki Rıza Geze'den 15 gün geçmesine rağmen hala haber alınamadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Testil işçisi rıza 15 gündür kayıp

Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan ve bekar olan Rıza Geze, 15 gün önce ortadan kayboldu. Her zaman eve geldiği saatte dönmemesi üzerine şüphelenen yakınları, tüm aramalarına rağmen bulamayınca güvenlik güçlerine durumu bildirdi. Arama çalışmaları sürerken, Menderes İlçesi Özdere- Ahmetbeyli yolu arasındaki manzara tepesinde şarampole yuvarlanmış bir otomobil olduğu ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Geze'nin 35 THU 41 plakalı otomobilini, denize yaklaşık 30 metre mesafede buldu. Geze'nin otomobilinde, bir süredir kullandığı ilaçların boş kutusu da bulundu.

Bölgeye jandarma birliklerinin yanı sıra Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AKUT'a bağlı ekipler de sevk edildi. İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Geze, üç gün boyunca denizden ve karadan arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Geride herhangi bir iz bırakmayan Rıza Geze'den 15 gündür haber alınamaması yakınlarını acıya boğdu. Geze'nin cinayete kurban gitmiş olabileceği de akıllara gelirken, yakınları bir an önce kendisine ulaşmak istediklerini, yardım beklediklerini dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber