Öğrenci servisi kamyonetle çarpıştı: 9 yaralı

Manavgat ilçesinde, öğrenci taşıyan servis minibüsü ile kamyonet çarpıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci servisi kamyonetle çarpıştı: 9 yaralı

Kazada, 9 öğrenci yaralandı. 16 öğrenciyi 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na götüren Mehmet E idaresindeki 07 C 74234 plakalı servis minibüsü ile Antalya istikametinden gelen Bülent A'in kullandığı 07 JE 324 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada hafif yaralanan 9 öğrenci ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza haberini alan 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Faruk Karca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç hastaneye gelerek bilgi aldı. Kaza haberi üzerine hastaneye koşan veliler öğrencilerin durumunun iyi olduğunu görünce rahatladı.

Öğrencileri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, sağlık durumlarında endişe edilecek bir şeyin olmamasının sevindirici olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Biz servis sürücülerimize ve öğrencilerimize serviste nasıl davranmaları, neler yapmaları konusunda bilgilendirme yapıyoruz. Servis sürücüsünün yanı sıra öğrencilerimizin tamamı suçun diğer sürücüde olduğunu, kırmızı ışıkta geçerek kendilerine çarptığını söylüyor. Ama en önemlisi kazada kimsenin burnunun bile kanamaması. Böyle kazaların bir daha tekrar etmemesini diliyor, öğrencilerimize geçmiş olsun diyorum."

Kaza sonrası Manavgat Devlet Hastanesi'nde Veysel Arslan, Pınar Demir Yılmaz, Bekir Akbaş, Feray Ceren Yıldırım, Onurcan Karakaya, Filiz Yıldırım, Mehmet Demirtaş, Muhammed Tosun ve Ece Gedik isimli öğrenciler ayakta tedavi gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber