Hastanedeki şefkate mektuplu teşekkür

Adana'da akşam saatlerinde şiddetli böbrek ağrısı sebebiyle gittiği hastanenin acil servisinde doktor ve hemşirelerden gördüğü yakın ilgiden etkilenen hasta, hastane yönetimine mektup yazarak teşekkür etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastanedeki şefkate mektuplu teşekkür

hemşirelerden gördüğü yakın ilgiden etkilenen hasta, hastane yönetimine mektup yazarak teşekkür etti.

Alınan bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakütesi Balcalı Hastanesi Acil Servisi'ne böbrek ağrısı şikayetiyle başvuran 44 yaşındaki Ahmet Can'ın yapılan ilk tetkiklerinin ardından hastanede yatmasına karar verildi. Bu arada acilde görevli doktor ve hemşirelerin önem sırasına göre ilgilenip, titiz şekilde işlerini yapması hasta Ahmet Can'ın dikkatini çekti. Can, acısını unutup doktor ve hemşirelerin bu ilgisi karşısında başhekimliğe bir teşekkür mektubu yazdı. Can mektupta, akşam saatlerinde rahatsızlanarak Balcalı Hastanesi büyük aciline geldiğini belirterek şöyle devam etti:

"Başta Dr. İbrahim Bey olmak tüm personele sonsuz teşekkür ediyorum. Ben bugüne kadar genelde özel hastanelere giderdim. Ben bugün burada gördüğüm ilgi ve alakayı en lüks özel hastanede bile görmedim. Gösterilen ilgi sadece bana değil bütün hastalara karşıydı. Bu ilgiyi hayranlıkla izledim. Hemşire, doktor, hasta bakıcı, stajyer doktor ve hemşirenin göstermiş olduğu ilgi ve alaka kendimi evimde aile ortamında hissettirdi. Hastalara, amca, abla, teyze diye hitap etmeleri sorunlarını dikkatlice dinleyip muayene ve tedavi etmeleri sonsuz güzeldi. O gün acile hastanede çalışan bir profesörün annesi getirildi, Dr. İbrahim Bey bize nasıl davrandıysa ona da öyle davrandı. Doktor sıralamayı hastaların aciliyetine göre belirledi.112'den gelen hastalara öncelik veriliyordu. Bir kadın hasta zannedersem kanser hastasıydı, ona daha ayrıcalıklı davranılıyordu çünkü o hasta onu hak ediyordu. Hastaların filmlerini bilgisayardan hastayı yanına çağırıp tek tek değerlendirmesi harikaydı. Ben haddim olmayarak diğer çalışanlara örnek olması için o günkü çalışan arkadaşlara takdir ve teşekkür talep ediyorum."

Bu durum karşısında çok etkilenen Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Yeşim Taşova, hastanın doktor ve hemşireler hakkında teşekkür mektubu yazmasının çok sevindirici olduğunu belirterek, "Bu bizim ne kadar güler yüzlü hizmet verdiğimizi gösteriyor. Biz hastamıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız hastalarımıza derman olurken onlara güler yüzlü hizmet etmektir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber